Skip to content Skip to footer

VI TILBYDER

Hos Vores Fitness bestræber vi os på at være et sted for alle, og hvor vi i kraft af vores fællesskab og respekt for hinanden kan dyrke effektiv motion i trygge rammer.

Placehoder text

Som medlem af Vores Fitness Silkeborg kan du nu træne på ethvert center, der er en del af TrainAway. Uanset om du befinder dig på Sjælland, Fyn, Jylland eller i andre lande, vil du have mulighed for at træne – helt gratis!

Holdtræning

Som medlem har du fri adgang og ubegrænset benyttelse af alle vores hold.

Placehoder text

Placehoder text

Sauna

Vi tilbyder alle vores medlemmer fri adgang til sauna og god velvære.

Placehoder text

Gratis Parkering

Som medlem af Vores Fitness får du gratis parkering.

Spørg i receptionen for mere information.

Frisk Morgenmad

Vi har rundstykker og kaffe klar til de morgenfriske medlemmer hver fredag.

*GÆLDER IKKE HELLIGDAGE

Bemandet Reception

Vi har bemandet receptionen det meste af centerets åbningstid, så vi står altid klar til at hjælpe og vejlede dig.

Unikke Rabatter

Vi har indgået et samarbejde med Fitness360, hvor du som medlem får en unik rabatkode på 15% til køb af produkter på www.fitness360.dk.

Placehoder text

Professionelt Udstyr

Vi har over 85 forskellige maskiner og udstyr fra kvalitetsmærker som Technogym, Cybex, Panatta, Fitness360, Matrix og flere.

Gode Medlemspriser

Hos Vores Fitness tilbyder vi gode og lave priser, der passer til dine træningsbehov.

Placehoder text

Mark Klein
Jan 28, 2024
Read More
Sødt og imødekommende personale,Sødt og imødekommende personale, det er lækkert der er sauna inde i omklædningen... Træner selv en del, og fandt DSV mængden af maskinerne mangelfuld. Dog er det en fed opstilling og tager gerne endnu et besøg i fremtiden.
Kirsten Øhre
Feb 5, 2024
Read More
Holder fuld pause lige nu menHolder fuld pause lige nu men efter min mening er det byens bedste fitnesscenter utrolig venlig betjening alle blir godt modtaget der er rent og lækkert man føler sig hjemme venlig hilsenKirstenØhre
Lars Schmidt
Feb 25, 2024
Read More
Gør dig selv en tjeneste.Gør dig selv en tjeneste. Lev sundt,lev længere, spis sundt, dyrk motion, du bliver i godt humør, og føler dig veltilpas, du bliver en del af din egen interesse. Tag ned i city motion og fitness.
Stefan Thorsø
Mar 3, 2024
Read More
Lækkert fitnesscenter. Lækkert fitnesscenter. Sødt personale og godt udvalg af maskiner og vægte. Det er pt også det eneste træningscenter i Silkeborg med sauna.
Łukasz Żurawski
Mar 23, 2024
Read More
Polecam to miejscePolecam to miejsce, miła obsługa, duzo sprzętu, strefa crossfit, szatnia czysta, dostępna sauna, bede tu chętnie wracał
david scott
Apr 21, 2024
Read More
Virkelig dejligt sted at træneVirkelig dejligt sted at træne. Plads til alle. Føler mig ikke out of place selvom jeg ikke ved hvad jeg laver
Previous
Next